Claus Rønlevs slægtsforskning

Velkommen til disse anetavler i webtrees

Det er nu 10 år siden, at jeg så småt begyndte at samle oplysninger om Karnas og mine aner. Efterhånden har det grebet om sig, så jeg nu også søger efter og registrerer forfædrenes efterslægt. I flere slægtslinjer er det lykkedes mig at finde frem til fjerne og nulevende efterkommere til vores 7xtipoldeforældre. Blodsforbindelsen til disse slægtninge er jo noget tynd, og det kunne være spændende at tjekke den med en DNA-test.

Alle personer er dokumenteret med kilde for navn, fødsel, død og andre begivenheder, og alle begivenheder er registreret med steder, der er markeret på Google Maps.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til de registrerede personer og data, hører jeg meget gerne fra dig. Det er nemmest, hvis du bruger denne kontaktformular.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med læsningen. 

Forsiden

Hvis du vil til forsiden med de "gode" historier, lokalhistoriske bøger samt andre artikler, skal du trykke her.

Søgemuligheder

Hvis du ønsker at søge på et efternavn, skal du trykke her.                             

Såfremt du vil søge på et af de 3.300 steder, trykker du blot her. Der benyttes 5 led i stednavne: Du vælger først land, dernæst amt, herred, sogn og til sidst eventuelt et lokalsted, der kan være en landsby, en adresse eller et særligt gårdnavn. Alle steder er markeret på Google Maps.

Du har mulighed for at søge på relationer mellem forskellige personer i databasen her. Du skriver blot navnene i de to felter.

Statistics — Claus Rønlevs slægtsforskning

This family tree was last updated on January 13, 2021.

Individuals
Males
3,282
51.7%
Females
3,066
48.3%
Total surnames
Families
Sources
Media objects
Repositories
Total events
26,528
Total users
1
Latest birth year
2013
This information is private and cannot be shown.
Latest death year
2020
This information is private and cannot be shown.
Average age at death
56
Males: 56   Females: 55
Average number of children per family
2.4
Favorites
Jens Madtzen (Rosenberg) og Pernille Ottesdatter Langemach er Karnas 7xtipoldeforældre. Du kan læse min beretning om dem her: http://www.ronlev.dk/joomla/index.php/de-gode-historier/52-borgmester-i-odense-jens-madtzen-rosenberg-1616-1682
Jeppe Knudsen og Thora Louise Rønlev er min farfar og farmor. Du kan læse om dem her: http://www.ronlev.dk/joomla/index.php/de-gode-historier/7-familien-knudsen-i-svendborg
Carl Peter Julius Rasmussen og Petrine Marie Hansen er min morfar og mormor. Du kan læse min beretning om dem her: http://www.ronlev.dk/joomla/index.php/de-gode-historier/2-familien-rasmussen-i-lunde
Viggo Rønlev-Knudsen.jpgKøbmand Viggo Rønlev-Knudsen
Birth: October 19, 1911"Rednings- og Fødehjemmet Bethesda", Christians, Hasle, Aarhus, Danmark
Death: September 5, 1967Hjallesevej 199, Thomas Kingos, Odense, Odense, Danmark
Mine forældre, der i mange år drev købmandsforretning i Odense. Min far startede i 1934 med en garageforretning på Bjerregårdsvej. Efter flere flytninger etablerede de i 1957 "Folkebos Købmand" på Hjallesevej. Det var datidens flotteste købmandsforretning i Odense.